Impian suami isteri untuk menjadi graduan bersama tercapai - Azli, Nurul Qamarina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 23 Mac – Pasangan suami isteri, Mohd Shahrul Nizwanshah dan Tuan Syaripah Najihah berjaya bersama-bersama bergraduat pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) kali ke-45 hari ini.