Fasiliti UPM mesra OKU, luah graduan PhD - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Serdang, 23 Mac - Seorang graduan Doktor Falsafah (PhD) Bioteknologi Alam Sekitar, Tan Sock Yin, 32 meluahkan rasa bangga dengan ketersediaan Unit Perkhidmatan dan Sokongan OKU Universiti Putra Malaysia (UPM) sepanjang beliau melanjutkan pengajian di UPM.