MASUM 2022: Naib Canselor UPM serah bendera pada setiap ketua kontinjen - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Serdang, 22 Mac - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), YH. Profesor Dato' Dr. Mohd Roslan Sulaiman menyerahkan bendera UPM bagi setiap ketua kontinjen ke Kejohanan Karnival Sukan Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM) Fasa 1, 2022.