Mior bertongkat genggam ijazah - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 22 Mac – Akibat kemalangan motosikal pada usia 15 tahun, graduan Bacelor Sastera Bahasa Dan Linguistik Melayu dengan Kepujian, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah kehilangan kaki kanan menyebabkan kecacatan kekal buat dirinya.