Dua graduan Wanita UPM untung RM 22,000 setiap bulan dengan menjual nasi lemak - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 22 Mac - Hanya menjadi usahawan Nasi Lemak Jabit’s, dua graduan wanita Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya memperoleh hasil keuntungan setiap bulan RM22,000.