Masalah keluarga tidak patahkan semangat graduan UPM meraih ijazah - Senaja, Jerrywesly (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 22 Mac - Ibu yang menghidap penyakit asma selama 10 tahun sehingga tergolong dalam golongan Orang Kurang Upaya (OKU) tidak mematahkan semangat graduan Bacelor Pendidikan Bimbingan dan Kaunseling, Noramirah Ibrahim, untuk meraih segulung ijazah pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) yang ke-45 pada hari ini.