Pengurusan masa rahsia menggenggam Ph.D - Razali, Faruq Irsyad (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 22 MAC – “Kejayaan akademik pada hari ini adalah amat manis apabila saya berjaya menghabiskan pengajian diperingkat Doktor Falsafah dalam tempoh masa 3 setengah tahun, pada masa yang sama saya perlu bekerja sebagai seorang pensyarah sepenuh masa di sebuah universiti swasta dan menjalankan perniagaan sendiri”.