Graduan OKU ADHD menyerlah di waktu pengajiannya - Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 22 MAC – Graduan Bacelor Sastera Bahasa dan Linguistik Melayu, Mohamad Ridzuan Zakaria tidak menjadikan kekurangannya sebagai alasan untuk menggenggam segulung ijazah di Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Ke- 45, hari ini.