Isteri genggam PhD jadi insprirasi suami genggam Master - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 22 Mac – “Saya banyak belajar daripada isteri saya. Dialah inspirasi saya,” luah Mohd Hafizz Wondi, 29 yang menerima ijazah Master Sains Kejuruteraan Pertanian dalam Sesi keempat Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-45 bersama isterinya Nur Izzah Nabilah Haris, 27, hari ini.