Meneruskan kejayaan demi impian arwah ayah dan nenek - Razali, Nursyafiqa (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 22 Mac – Graduan Bacelor Pendidikan Bimbingan dan Kaunseling, Siti Khadijah Abdull Halim berjaya meneruskan perjuangannya untuk mencapai kejayaan yang diimpikan oleh arwah ayah dan nenek dalam Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) yang ke-45 pada hari ini.