Teruskan usaha tingkat ilmu selepas bekerja - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 22 Mac: Graduan perlu terus berusaha meningkatkan pengetahuan dan kemahiran diri, meskipun selepas mendapat pekerjaan, kata Pro-Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Academician Profesor Emeritus Tan Sri Dr. Syed Jalaludin Syed Salim.