Naib Canselor serah Bendera UPM Di Puncak Dunia kepada ‘Ravi Everest’ - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 21 Mac - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Dr. Mohd Roslan Sulaiman menyerahkan Bendera UPM Di Puncak Dunia@Everest buat julung kalinya kepada Pemegang Malaysia Book of Record, Ravichandran Tharumalingam yang juga alumni UPM kelas 1990.