ADUN Sabah raih gelaran Doktor Falsafah - Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 21 MAC- Datuk Dr. Haji. Mohd Arifin Mohd Arif, 59 hari ini berjaya memperoleh gelaran Doktor Falsafah setelah menerima Ph.D dalam sesi Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Kali Ke-45 hari ini.