Sakit kronik sumber kekuatan Faizal genggam ijazah - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 21 Mac - Demi membuktikan kepada diri yang sedang bertarung dengan penyakit buah pinggang tahap 5, akhirnya segulung ijazah berjaya diperoleh oleh Mohd Faizal Ismail hari ini pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) yang ke-45.