Pengarang Berita Harian Metro terima Doktor Falsafah UPM - Razali, Nursyafiqa (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 21 MAC – “Walaupun mempunyai cabaran dari aspek kerjaya iaitu bekerja di Harian Metro sebagai Pengarang Berita hampir 20 tahun dan semasa pengajian saya telah kehilangan anak saya yang baru sahaja dilahirkan 5 bulan kerana komplikasi jantung, tidak mematahkan semangat saya untuk meneruskan pengajian di peringkat Ph.d ini”.