Kekurangan diri bukan satu penghalang untuk meneruskan kejayaan hingga ke menara gading - Razali, Nursyafiqa (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 21 MAC – Mempunyai kekurangan penglihatan sebelah mata tidak menghalang Faidz Bin Mohamad Amin, 22 untuk meneruskan pengajiannya hingga ke peringkat yang lebih tinggi. Menurutnya lagi, beliau ingin bergraduasi sekali lagi dalam bidang yang sama pada peringkat Bacelor pula dan jika diberi peluang, ingin melanjutkan pengajiannya di luar negara.