Pahit getir bersama diharungi pasangan suami isteri bergraduat Master dan PhD - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 21 Mac – Keputusan untuk berkahwin bukanlah satu keputusan yang mudah untuk dibuat semasa pengajian. Tidak bagi pasangan suami isteri Muhammad Asyraf Muhammad Rizal dan Rafidah Mazlan telah membuktikan keberanian mereka untuk berkahwin semasa melanjutkan pengajian.