Tukar program pengajian dua kali tidak patahkan semangat graduan untuk meraih kejayaan - Razali, Faruq Irsyad (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 21 Mac – Meskipun telah bertukar program pengajian sebanyak dua kali serta menjalani pengajian sehingga tujuh tahun, ia tidak mematahkan semangat graduan Bacelor Pendidikan (Sains Rumahtangga), Nor Ezrynna Ramsal Salleh untuk meraih kejayaan pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-45, hari ini.