Pasangan graduan bertunang di hari konvokesyen - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Serdang, 20 Mac – Konvokesyen hari ini memberikan penuh makna buat Nur Syakira Hj Karim dan Muhammad Buzran Mohamad Azmi pasangan graduan yang mengikat tali pertunangan sempena Majlis Konvokesyen UPM ke-45.