Graduan sebak impian bapa melihat kejayaannya di pentas konvokesyen tidak kesampaian - Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 20 Mac – “Belajarlah dan cari ilmu sebanyak yang mungkin.” Itu antara pesanan yang sempat disampaikan oleh arwah ayah graduan Ijazah Sarjana dalam bidang Keselamatan dan Pemastian Kualiti Makanan, Nor Azmiraah Abd Jabar.