Kahwin semasa pengajian tidak halang genggam ijazah - Senaja, Jerrywesly (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 20 Mac - Melangsungkan perkahwinan pada tahun ketiga pengajian bukan penghalang kepada Nurul Husna Mohd Satar untuk menamatkan pengajiannya 6 bulan lewat daripada rakan seperjuangan di Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Putra Malaysia.