Graduan Suku Semaq Beri mahu jadi inspirasi buat masyarakat Orang Asli - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 20 Mac – “Siapa kata Orang Asli tidak boleh berjaya?,” kata graduan program Bacelor Sastera (Kesusasteraan Melayu), Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Amyza Jamaludin yang merupakan Orang Asli suku Semaq Beri.