Konvokesyen penuh makna buat pelajar UPM hidap epilepsi - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 20 Mac- Mengidap penyakit sawan tidak menghalang Octovia Tiong Saiw Fang memperoleh Bacelor Pengurusan Alam Sekitar pada sidang Majlis Konvokesyen Universiti Putra (UPM) ke-45.