Graduan wajib bersikap profesional, beretika, amanah dalam tuntutan pekerjaan - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 20 Mac: Graduan wajib bersikap profesional, beretika dan amanah dalam sebarang tuntutan pekerjaan, kata Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Profesor Dato’ Dr. Mohd Roslan Sulaiman.