Keluarga pendorong kejayaan graduan program sulung UPM - Senaja, Jerrywesly (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 19 Mac - “Jika anda hilang arah, bersandarlah kepada keluarga tercinta,” itulah kata-kata yang dipegang oleh Mohamed Azli Mohamed Lazim, graduan program sulung Master Reka Bentuk Bandar Tropika pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Kali Ke-45.