Berkat jaga ibu ayah OKU sambil bekerja, gadis ini berjaya peroleh Master - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 19 Mac - Usaha adalah kunci kejayaan buat semua orang untuk berjaya di atas muka bumi ini demi mengubah nasib agar dapat berbakti semula kepada keluarga.