"Kecacatan bukan alasan untuk saya berputus asa" - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 19 Mac: “Saya tidak pernah menjadikan kecacatan saya untuk tidak berusaha dan berputus asa. Malah, ia sebenarnya membakar semangat saya untuk berjaya seperti orang lain,” kata insan istimewa Orang Kurang Upaya (OKU), Hussain Said.