Graduan PhD UPM pecah rekod FEM berjaya tamatkan pengajian dalam tempoh dua tahun - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 19 Mac - Berbekalkan prinsip tiada yang mustahil untuk dicapai sekiranya punya keazaman dan disiplin yang tinggi, graduan Doktor Falsafah (PhD) Fakulti Ekologi Manusia (FEM) Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Cheng Kai Wah, berjaya menghabiskan pengajiannya dalam tempoh dua tahun sahaja.