Mengutamakan kedua ibu bapa, pendorong kejayaan kembar - Razali, Nursyafiqa (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 19 MAC – “Bagi kami selain mengingati Allah s.w.t dengan sentiasa membaca al-Quran, berzikir, dan solat sunat, ibu bapa juga perlu diutamakan dalam segala perkara yang dilakukan dan jangan sesekali kita mengetepikan kedua ibu bapa”.