Kesibukan dalam kerjaya tidak halang graduan peroleh Master - Rapali, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 19 Mac - “If you are better than your father, then you have done your best”. Itulah pepatah yang dipegang oleh Datuk Zukri Valenteno yang berani mencabar dirinya untuk menjadi yang terbaik dalam apa jua perkara.