Masalah pendengaran bukan penghalang graduan Doktor Perubatan Veterinar menggengam ijazah - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 19 Mac - Tidak semua orang dilahirkan dengan sempurna, namun ketidaksempurnaan itu bukanlah sebuah halangan untuk seseorang tidak boleh berjaya dan menggapai cita-cita yang dimpikan selama ini.