Jarak bukan penghalang untuk menggenggam Ph.D Doktor Perubatan Awam - Razali, Faruq Irsyad (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 19 MAC – “Bersyukur saya ke hadrat illahi kerana saya telah berjaya menamatkan pengajian dalam bidang doktor kesihatan awam pada hari ini”.