"Lakukanlah tugasan dengan sehabis baik" - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 19 Mac: “Lakukanlah sesuatu tugasan atau kerja dengan mencuba sehabis baik kerana peluang mungkin datang sekali sahaja.”