Tiga pelajar UPM terima biasiswa Yang Di-Pertuan Agong Tahun 2021 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
KUALA LUMPUR, 9 Mac - Tiga pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima Biasiswa Yang di-Pertuan Agong (BYDPA) di sini.