UPM terima kunjungan PTPTN - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima kunjungan hormat delegasi daripada Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) bagi menjalin kerjasama untuk meningkatkan literasi kewangan antara para pelajar dan staf UPM.