Program transformasi minda UPM bantu staf baharu bina kerjaya - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Serdang, 1 Mac - Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan Program Transformasi Minda (PTM) Siri 1/2022 kepada staf baharu sebagai salah satu daripada syarat pengesahan dalam perkhidmatan menggantikan Kursus Induksi yang dilaksanakan sebelum ini.