BioChallenge 5.0 kaedah baharu penerokaan ilmu biologi - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Suryanadi, Anna Karrenina; Perkins, Aishah; Ariffin, Nawwar Syazana; Jairi, Muhammad Syamim (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG – Seramai 641 mahasiswa daripada pelbagai Institut Pengajian Tinggi (IPT) Awam/Swasta, termasuk daripada Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai program ‘BioChallenge 4.0 2021’ anjuran Kelab Mahasiswa Biologi (KMB), Jabatan Biologi, Fakulti Sains, UPM.