UPM anjur program Penilaian Rekebantuk Sejagat persediaan membina fasiliti keperluan OKU - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 20 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) buat julung kalinya telah menganjurkan Program Penilaian Rekabentuk Sejagat sebagai persediaan universiti membina fasiliti yang mengikut spesifikasi individu Orang Kurang Upaya (OKU).