'The Ways of The Heart’ pamer hasil karya artis Poland - Abdul Aziz, M. Amiruddin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 23 Feb – Sebanyak 20 hasil karya lukisan dua artis Poland dipamerkan pada pameran seni ‘The Ways of Heart’ di Galeri Serdang, Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini.