Naib Canselor UPM santuni pelajar UPM keluarga B40 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BATU PAHAT, 18 Feb - Naib Canselor UPM, Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman menyantuni pelajar Bacelor Sains Pembangunan Manusia, Fakulti Ekologi Manusia (FEM), UPM, Nur Sara Mohd Sani yang juga pelajar keluarga B40, di sini.