UPM sertai pameran reruai Program Jom Masuk IPT sempena Karnival KPT Keluarga Malaysia - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BATU PAHAT, 18 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai pameran reruai pada Program Jom Masuk IPT sempena Karnival KPT Keluarga Malaysia yang dirasmikan oleh Perdana Menteri Malaysia, YAB Dato’ Sri Ismail Sabri Yaakob di MRSM Batu Pahat, Johor.