Inisiatif UPM Putra Cakna bukti rakyat di hati siswa, galak pelajar dalam aktiviti sukarelawan - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
PUCHONG, 24 Dis – Universiti Putra Malaysia (UPM) menghantar Misi Sukarelawan Bantuan Mangsa Banjir terdiri daripada 200 pelajar ke lokasi banjir di di sekitar Puchong, Subang, Petaling dan Sg. Buluh, Selangor.