Ceramah pasca siswazah FEM – strategi untuk penerbitan dalam jurnal berimpak tinggi - Cheng, Kai Wah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 20 Jan – Seramai 360 pelajar Falkulti Ekologi Manusia (FEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai ceramah pasca siswazah FEM bertajuk ‘Strategi Bagi Penerbitan Dalam Jurnal Berimpak Tinggi (Strategies for Publishing in High Impact Journals).