Jabatan Fizik UPM hargai kecemerlangan pelajar meskipun secara maya - Mohd Satar, Che Norizawati (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 17 Dis – Jabatan Fizik, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Kelab Mahasiswa Fizik (KMF) meraikan 117 orang pelajar prasiswazah dan pascasiswazah yang mempamerkan kesungguhan seterusnya memperolehi keputusan yang cemerlang dalam sesi pengajian 2020/2021 menerusi majlis secara maya.