Lawatan kerja Ketua Menteri Sarawak perkukuh peranan Hab Penyelidikan Sumber Hutan UPMKB - Hisham, Mohammad Nazry (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BINTULU - Lawatan Kerja Ketua Menteri Sarawak Yang Amat Berhormat Datuk Patinggi Tan Sri (Dr) Abang Haji Abdul Rahman Zohari Tun Datuk Abang Haji Openg ke UPM Kampus Bintulu (UPMKB), Sarawak telah berlangsung pada 10 Disember 2021. Beliau turut diiringi oleh Yang Berhormat Dato Sri Dr. Stephen Rundi Anak Utom, Menteri Utiliti Sarawak dan Yang Berhormat Datuk Haji Talib Bin Zulpilip, Menteri Di Jabatan Ketua Menteri Sarawak (Integriti dan Ombudsman).