Naib Canselor UPM adakan Kunjungan hormat TYT Yang Di-Pertua Negeri Melaka - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
MELAKA, 9 Feb – Naib Canselor Unversiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Mohd. Roslan Sulaiman mengadakan kunjungan hormat ke atas TYT Yang di-Pertua Negeri Melaka, Tun Seri Setia (Dr) Haji Mohd Ali Mohd Rustam di Pejabat TYT Yang di-Pertua Negeri Melaka, di sini.