UPM Lancar Sistem eLITS dan Malam Anugerah Industri - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 12 Januari – Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan Sistem Latihan Industri (eLITS) dan empat anugerah industri yang menjalin kerjasama bersama UPM sepanjang tahun 2009 hingga 2010 dalam majlis UPM-Industry Networking 2010.