Future Biologist Caliphs dedah pelajar hubungkait ilmu Biologi dan ilmu Islam - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Hazri Fadzli, Muhammad Naufal Ilmi; Aznan, Nur Iffah Alyaa; Zulkefli, Nurasyiqin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 14 Jan – Seramai 57 orang pelajar tingkatan 1 hingga 4, Sri Ayesha Islamic School menyertai program Future Biologist Caliphs 3.0 yang dianjurkan oleh Kelab Mahasiswa Biologi (KMB), Jabatan Biologi, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM).