Timbalan Menteri KBS rasmi Karnival Rekreasi Luar Kebangsaan Malaysia Outdoor Recreation Carnival (MOREC) 2021 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 18 Dis – Timbalan Menteri Belia dan Sukan, YB Senator Dato’ To Lian Ker merasmikan Karnival Rekreasi Luar Kebangsaan - Malaysia Outdoor Recreation Carnival (MOREC) 2021 di sini.