UPM-TNB-GSPARX Sdn. Bhd jalin kerjasama bagi projek Rooftop Solar Photovoltaic - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 6 Jan - Universiti Putra Malaysia (UPM) - Tenaga Nasional Berhad (TNB) – GSPARX Sdn. Bhd menandatangani Perjanjian Supply Agreement with Renewable Energy Jalin kerjasama bagi projek rooftop sistem solar photovoltaic (PV) terbesar IPTA yang berlangsung hari ini, 6 Januari 2021 sekitar jam 2.30 petang di Auditorium Jurutera Radin Umar, Fakulti Kejuruteraan, UPM.